600 gr mlevenog pilećeg belog mesa
1 glavica crnog luka
1 čena belog luka
1 kom jaje
začin
1 kašičica mlevene crvene paprike
biber
so
oko 300 gr jednakih pečurki
I još:
kajmak
domaće kobasice
malo putera
oko 50 gr sira
Priprema se:
U samleveno pileće belo dodamo sitno seckani crni i beli luk,jaje začinimo,posolimo i pobiberimo i dodamo kašičisu crvene mlevene slatke paprike.Napravimo u ruci pljeskavice i u sredinu stavimo opranu i osušenu pečurku kome smo skinuli nogicu.
Svaku rupicu napunimo domaćim kajmakom i stavimo odgore kolut kobasice i na svaki stavimo komadić putera.
Poređamu u tepsiju obloženu papirom za pečenje,poklopimo alu folijom.Pečemo na 180 stepeni oko 35-45 minuta.Skinemo alufoliju i stavimo po parčence sira i zapečemo.
Poređamu u tepsiju obloženu papirom za pečenje,poklopimo alu folijom.Pečemo na 180 stepeni oko 35-45 minuta.Skinemo alufoliju i stavimo po parčence sira i zapečemo.
Нема коментара:
Постави коментар