Fina brza pita.
Potrebno je:
1/2 starog hleba,2 tanja praziluka,2 deci pavlake,1 jaje,50 gr domaće slanine,100 gr domaćih kobasica,1 deci jogurta,50 gr rendanog sira,susam.
Priprema se:
Stari hleb iseći na parčad, pa svako parče na pola i ispeći u tiganju na malo ulja,da porumeni sa obe strane. Staviti u podmazanu vatrostalnu posudu.U isti tiganju kome je prepečen hleb,staviti očišćen i iseckan praziluk, iseckanu slaninu i kobasice i propržiti dok praziluk ne svene. Odmah rasporediti preko hleba.Posebno,promešati jaje, pavlaku i jogurt,posoliti i preliti preko složenog hleba.Posuti susamom i staviti u rernu, na 180 stepeni, da se zapeče. Kada porumeni,posuti narendanim sirom i ostaviti u vrućoj rerni da se sir otopi.
Recept je odavde.
Potrebno je:
1/2 starog hleba,2 tanja praziluka,2 deci pavlake,1 jaje,50 gr domaće slanine,100 gr domaćih kobasica,1 deci jogurta,50 gr rendanog sira,susam.
Priprema se:
Stari hleb iseći na parčad, pa svako parče na pola i ispeći u tiganju na malo ulja,da porumeni sa obe strane. Staviti u podmazanu vatrostalnu posudu.U isti tiganju kome je prepečen hleb,staviti očišćen i iseckan praziluk, iseckanu slaninu i kobasice i propržiti dok praziluk ne svene. Odmah rasporediti preko hleba.Posebno,promešati jaje, pavlaku i jogurt,posoliti i preliti preko složenog hleba.Posuti susamom i staviti u rernu, na 180 stepeni, da se zapeče. Kada porumeni,posuti narendanim sirom i ostaviti u vrućoj rerni da se sir otopi.
Recept je odavde.
Нема коментара:
Постави коментар