Ovo sam spremala sinu za rođendan pre jedno 4 godine.Svima se jako dopalo i nestalo sa tanjira dok si reko piksla...
Punjenje sa tunjevinom:
1 baget hleb,1 konzerva tunjevine,200 gr majoneza,oko 1 deci pavlake,2-3 kisela krastavčića.
Baget hlebu odsečemo okrajak i sa dugačkim špicastim oštrim nožem ga izdubim.Sredinu pomešamo sa majonezom,tunjevinom,sitno sečenim krastavčićima i sa pavlakom.Napunimo hleb sa ovom smesom uvijemo u alufoliju i stavimo na tacnu.
Punjenje sa paštetom:
1baget hleb,300 gr jetrene paštete,2-3 kisela krastavčića,150 gr šunkarice,150 gr trapsit sira.
Baget hlebu odsečemo okrajak i sa dugačkim špicastim oštrim nožem ga izdubimo.Sredinu pomešamo sa paštetom,sitno seckanim krastavčićima,sa isečenim sirom i šunkom.Napunim hleb sa ovim smesom uvijem u alufoliju i stavim na tacnu pored bageta sa tunjevinom.
Punjenje sa sirom i kobasicom:
1baget hleb,300 gr sitnog mladog sira,200 gr domaće dimljene kobasice,5-6 komada mladog luka.
Baget hlebu odsečemo okrajak i sa dugačkim špicastim oštrim nožem ga izdubimo.Sredinu pomešamo sa sirom i sitno isečenom kobasicom,dodamo i na kolutove sečen mladi luk.Napunimo hleb i uvijemo u alufoliju i stavimo pored predhodna dva punjena bageta.
Ostavimo u frižideru do sledećeg dana.Dotle se malo stegne i možemo ga lepo iseći.
Punjenje sa tunjevinom:
1 baget hleb,1 konzerva tunjevine,200 gr majoneza,oko 1 deci pavlake,2-3 kisela krastavčića.
Baget hlebu odsečemo okrajak i sa dugačkim špicastim oštrim nožem ga izdubim.Sredinu pomešamo sa majonezom,tunjevinom,sitno sečenim krastavčićima i sa pavlakom.Napunimo hleb sa ovom smesom uvijemo u alufoliju i stavimo na tacnu.
Punjenje sa paštetom:
1baget hleb,300 gr jetrene paštete,2-3 kisela krastavčića,150 gr šunkarice,150 gr trapsit sira.
Baget hlebu odsečemo okrajak i sa dugačkim špicastim oštrim nožem ga izdubimo.Sredinu pomešamo sa paštetom,sitno seckanim krastavčićima,sa isečenim sirom i šunkom.Napunim hleb sa ovim smesom uvijem u alufoliju i stavim na tacnu pored bageta sa tunjevinom.
Punjenje sa sirom i kobasicom:
1baget hleb,300 gr sitnog mladog sira,200 gr domaće dimljene kobasice,5-6 komada mladog luka.
Baget hlebu odsečemo okrajak i sa dugačkim špicastim oštrim nožem ga izdubimo.Sredinu pomešamo sa sirom i sitno isečenom kobasicom,dodamo i na kolutove sečen mladi luk.Napunimo hleb i uvijemo u alufoliju i stavimo pored predhodna dva punjena bageta.
Ostavimo u frižideru do sledećeg dana.Dotle se malo stegne i možemo ga lepo iseći.
Нема коментара:
Постави коментар