Zanimljiv presek torte.
Potrebno je:
Testo: 5 jaja,5 kašika šećera,5 kašika brašna,1 prašak za pecivo,1 kašika kakaa.
Fil:
Čokoladni fil:5 deci mleka,3 kašike šećera,2 pudinga od čokolade,100 gr putera.
Vanila fil:5 deci mleka,3 kašike šećera,2 pudinga od vanile,100 gr putera.
1 veće pakovanje 7 days mini kroasana.
Priprema se:
Od navedinih sastojaka za testo ispečemo piškotu i kad se ohladi presečemo po dužini na pola.
Za fil skuvamo pudinge u mleku sa šećerom i kad se ohladi dodamo penasto umućen puter.
Stavimo dole testo namažemo ga sa filom od vanile poređamo kroasane jednu do druge namažemo odgore sa čokoladnim filom (pazimo da fil ide i između kroasana) poklopimo drugim testom i možemo ga ukrasiti šlagom ja sam ovaj put koristila fondan.
Ovo je manja torta ko želi veliku neka duplira sastojke.
Potrebno je:
Testo: 5 jaja,5 kašika šećera,5 kašika brašna,1 prašak za pecivo,1 kašika kakaa.
Fil:
Čokoladni fil:5 deci mleka,3 kašike šećera,2 pudinga od čokolade,100 gr putera.
Vanila fil:5 deci mleka,3 kašike šećera,2 pudinga od vanile,100 gr putera.
1 veće pakovanje 7 days mini kroasana.
Priprema se:
Od navedinih sastojaka za testo ispečemo piškotu i kad se ohladi presečemo po dužini na pola.
Za fil skuvamo pudinge u mleku sa šećerom i kad se ohladi dodamo penasto umućen puter.
Stavimo dole testo namažemo ga sa filom od vanile poređamo kroasane jednu do druge namažemo odgore sa čokoladnim filom (pazimo da fil ide i između kroasana) poklopimo drugim testom i možemo ga ukrasiti šlagom ja sam ovaj put koristila fondan.
Ovo je manja torta ko želi veliku neka duplira sastojke.
Нема коментара:
Постави коментар